Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed van az RTM tornával vagy az RTMonline.hu honlap működésével kapcsolatban, várjuk leveled a hello (kukac) rtmonline.hu e-mail címen, vagy Facebook Messengeren!IMPRESSZUM

Az RTMonline.hu honlapot a Blue Ideas Korlátolt Felelősségű Társaság, a SzuperAnyuka Egészségtornák alapítója működteti.

Székhely: 1037 Budapest, Seregély u. 3-5.
Telephely: 1029 Budapest, Gyulai Pál u. 36.
Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-882634
Adószám: 13973597-2-41

Elérhetőségek:
E-mail cím: hello (kukac) rtmonline.hu
Telefon: +36 70 380 7111

Fejlesztés és üzemeltetés:
Cégnév: Lampyon Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1119 Budapest, Petzvál József u. 56.
E-mail cím: info (kukac) lampyon.com
Honlap: https://www.lampyon.com

JOGI NYILATKOZAT

Az RTM módszert (Rectus Training Method) Dr. Kerekes Tímea és Tőkés Renáta fejlesztette, jogtulajdonosa az RTM Training Bt. A módszer webes környezetre történő adaptációját a Blue Ideas Kft. végezte. A tornaprogramok online módszertanát Viniczai Dóra dolgozta ki, az RTMonline.hu honlapot Viniczai András tervezte és specifikálta.

A weboldal tartalma a Blue Ideas Kft. tulajdonát képezi, míg az egyes RTM oktatók oldalain található tornavideók jogtulajdonosai minden esetben az adott RTM oktatók. A weboldalon található tartalmakat a Blue Ideas Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A tartalmakat szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználásához – a jogszabályszerű, forrásmegjelölést tartalmazó idézés kivételével – a Blue Ideas Kft. írásbeli hozzájárulása szükséges. A tartalmak jogosulatlan felhasználása, illetve a weboldal elemeinek akár részben akár egészben történő másolása tilos. Minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A Blue ideas Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés néküli módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A Blue Ideas Kft. kizárja felelősségét a weboldalon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalon található információk pontosságáért.

További információkért kattints  Adatkezelési szabályzatunkra és ismerkedj meg  Általános Szerződési Feltételeinkkel

Köszönjük, hogy elolvastad, most pedig - ha még nem tetted - válassz RTM oktatót és kezdj el tornázni velünk!